HR-Businesspartner

Eindelijk! Je kunt je talenten nu toepassen bij het meest duurzame, meest innovatieve en vooral leukste meubelbedrijf van Nederland: Fair Furniture Group. Wij zoeken namelijk een HR-Businesspartner

Standplaats Hoogeveen of Wijchen,
32-40 uur

Dit ga je doen als HR-Businesspartner

Als HR-Businesspartner ben je verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van de Fair Furniture Group bij het ontwikkelen en implementeren van verschillende HR-onderwerpen. Je identificeert knelpunten, biedt praktische oplossingen en begeleidt bij HR-vraagstukken. Je schakelt tussen operationele, tactische en strategische HR-thema’s. Je fungeert als sparringpartner voor de directie en zorgt voor een positieve werkomgeving. Daarnaast adviseer je over HR-gerelateerde vraagstukken en wet- en regelgeving. Je volgt relevante ontwikkelingen op de voet en vertaalt deze naar adviezen voor de Fair Furniture Group. Nieuw beleid omtrent duurzame inzetbaarheid, leiderschap & management development en beoordelen en functioneren zet je om naar HR-instrumenten, processen en informatie. Je begeleidt leidinggevenden o.a. bij verzuimdossiers en ontwikkeltrajecten.
Als Fair Furniture Group zijn wij fair voor onze mensen. Als HR-Businesspartner heb je een belangrijke rol in het (werk)plezier en de ontwikkeling van onze medewerkers.

Jouw profiel

Wij verwachten dat jij minimaal beschikt over een afgeronde, relevante bachelor- of masteropleiding en meerdere jaren relevante werkervaring. Je bent goed op de hoogte van actuele wet- en regelgeving en hebt ervaring met projectmatig werken. We vinden het belangrijk dat je integer, klantvriendelijk, flexibel, positief, accuraat, onafhankelijk en proactief bent. Je hebt een scherp oog voor verbeteringen, bent communicatief ijzersterk en kan makkelijk schakelen tussen de verschillende onderwerpen en niveaus. Bij voorkeur woon je in de regio Nijmegen of regio Hoogeveen. Waar je ook woont, we verwachten dat je tussen de locaties zult reizen. Uiteraard krijg je een auto van de zaak.

Dat is uniek: heel veel vrije dagen

Een juiste balans tussen werk en privé is voor ons belangrijk. Net als een juiste scheiding tussen die twee: ben je vrij dan ben je ook echt vrij, we vallen je niet lastig met mailtjes en telefoontjes. En het meest bijzondere dat we jou geven is vrije tijd: in onze productie heeft iedereen gegarandeerd een vierdaagse werkweek. Als HR Business Partner werk je op kantoor en krijg je 24 vakantiedagen en 19 roostervrije dagen (bij een 40-urige werkweek). Hoe fijn is dat!

Persoonlijke bonus bij winst

De visie en werkwijze van de directie is nuchter én eigenwijs. Dat betekent innoveren en investeren waar mogelijk, ook wanneer de markt eens wat tegen zit. Die manier van denken heeft invloed op de hele organisatie. Onze mensen houden ervan mee te denken, mee te werken en mee te beslissen. Het is daarom logisch dat de vaste medewerkers ook meedelen als we winst maken: een bonus eenmaal per jaar bovenop het uitstekende vaste maandsalaris. Zo doen we dat al decennialang.

Een nogal eigenwijs, sociaal, duurzaam en mooi familiebedrijf bedrijf

Fair Furniture Group behoort tot de top van meubelproducenten in Nederland en we zijn actief in Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Ierland. Met meer dan 550 medewerkers en de merken Vepa, Eromesmarko, BUUR, De Lockerfabriek, Be by Bèta, Office Service Nederland en Zooi maken we alle producten van begin tot eind: van innovatieve grondstof tot complete inrichtingen. Met de allernieuwste en modernste machines in onze eigen fabrieken in Hoogeveen, Emmen, Breda, Wijchen en Telford (UK). En daar zijn we trots op!

Een wel heel erg platte organisatie

Fair Furniture Group is een organisatie met een informele sfeer en korte lijnen. Een nuchter én eigenwijs familiebedrijf. Onze mensen werken en denken mee op een praktische manier. Zo beslissen ze mee bij de aanschaf van nieuwe CNC-machines, helpen ze met de installatie en kunnen daardoor ook kleine storingen zelf repareren. Er wordt dus veel verwacht van de productiemedewerkers. En dat vinden ze prettig, want ze weten dat er naar hen geluisterd wordt. Onze medewerkers hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en tonen veel eigen initiatief. Ook zorgen we ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt en we helpen je altijd bij vragen. We doen het samen, dat is de basis voor een goede samenwerking en een efficiënte productie.

Doorgroeien? Natuurlijk kan dat.

We bieden veel mogelijkheden om opleidingen, cursussen of trainingen te volgen en je te ontwikkelen. Samen met jou bekijken we hoe we je talenten het beste kunnen inzetten. Nu en in de toekomst.

Interesse?

Wil je direct solliciteren? Je sollicitatie, inclusief cv, ontvangen wij graag via e-mail: sollicitatie@fairfurnituregroup.com onder vermelding van de functie. Je kunt ook solliciteren via onderstaand formulier. Heb je eerst nog vragen, dan kun je contact opnemen met Ronald van Leussen, via 06-20634498.

Facility Express gaat verder onder de naam Fair Furniture Group. Aan onze hoge servicegraad wijzigt natuurlijk niets.

Valt vanaf nu onder

De activiteiten van Green Furniture Circle zetten we met nog meer enthousiasme door onder de naam Fair Furniture Group! Duurzaam, sociaal, transparant en vooral fair.

Heet vanaf nu

Facility Express gaat verder onder de naam Fair Furniture Group. Aan onze hoge servicegraad wijzigt natuurlijk niets.